Megnyitjuk a templomot

Fontos részletek ITT

Kedves Testvéreink!

2020.05.10-én Gyülekezetünk Presbitériuma az alábbi határozatot hozta:

5/2020.05.10. sz. presbiteri határozat
A Balatonfüredi Református Egyházközség Presbitériuma, figyelemmel kísérve a járványügyi veszélyhelyzet alakulását, figyelembe véve a Zsinat Elnökségi Tanácsának kérését, és a gyülekezeti tagoktól érkezett észrevételeket, továbbá a testvéregyházak és határon túli egyháztestek gyakorlatát,

a templomi istentiszteleteken való részvételt 2020. május 17-i vasárnaptól ismét lehetővé teszi mindazok számára, akik ezzel a lehetőséggel élni kívánnak.

Egészséges gyülekezeti tagjaink részére az istentiszteleten való részvétel feltétele, a kellő távolságtartás, ezért a templomban csak a kijelölt helyeket lehet elfoglalni. Javasoljuk az orrot és szájat eltakaró maszk, vagy kendő viselését, és kérjük a kézfertőtlenítő használatát.

Az istentiszteletek élő, internetes közvetítése megmarad, azért kérjük helyeiket 9:30 előtt foglalják el. A FüredTV-n való közvetítések május 17-én véget értek, gyülekezetünk Facebook oldalán és YouTube csatornáján azonban továbbra is metekintehtők. Gyermek-istentiszteletet még nem tartunk, illetve a többi gyülekezeti alkalom továbbra is szünetel.